FOTOGRAFIRANJE-PROIZVODA.COM vlasništvo je tvrtke
Rasa d.o.o.
OIB: 81805653058
Adresa: Kukuljevićeva 27, 42000 Varaždin
Tel: +385 (0) 95 13 13 013
Email: info@profesionalno-fotografiranje.com

 

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Naručitelj je svaka pravna i fizička osoba čije se sjedište/prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske te koja izvrši narudžbu i plaćanje u Internet trgovini profesionalno-fotografiranje.com. Sukladno članku 43. Zakona o zaštiti potrošača, ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.
Uvjeti poslovanja Profesionalno-fotografiranje.com sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (N.N. 79/2007; 125/07; 79/09; 89/09), glava VII. – Ugovor sklopljen na daljinu, te predstavljaju prethodnu obavijest u smislu Članka 43. ZZP. Narudžbom usluga Naručitelj potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja. Rasa d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave. Izmjene stupaju na snagu u trenutku objave.

Smatra se da je pristupanjem stranicama korisnik upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima korištenja istih, a prilikom potvrde kupnje to i potvrđuje. Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Naručitelj potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općenitim uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja (preuzimanje Općih uvjeta u PDF formatu)
Rasa d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Rasa d.o.o. ne odgovara za troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i druge elektroničke uređaje za pristup našim stranicama. Rasa d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona, podatkovnog prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći prilikom narudžbe ili korištenja ovih web stranica.

Rasa d.o.o. nastoji da informacije o uslugama budu točne i ažurne, ali se ograđuju od mogućih pogrešaka u objavljenim informacijama. Rasa d.o.o. ne preuzima odgovornost niti krivnju za bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju na ovim internet stranicama, kao ni za točnost objavljenih informacija, odnosno nije odgovaran za povremeno nefunkcioniranje stranica ili njihovih dijelova. Fotografije, opisi i prikazi na profesionalno-fotografiranje.com stranicama vlasništvo su Rasa d.o.o. ili je za iste plaćena licenca. Neke fotografije mogu biti tipske za određeni tip usluge ili proizvoda. Ukoliko usluga značajno odstupa od traženih karakteristika tvrtka Rasa d.o.o. će naručitelja korisnika obavijestiti i postupiti prema dogovoru.
Cijelokupan sadržaj web stranica profesionalno-fotografiranje.com vlasništvo je društva Rasa d.o.o.. Za svako komercijalno korištenje sadržaja molimo da nas kontaktirate putem naših kontakt kanala.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima naručitelja, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Izjava o povjerljivosti i zaštiti osobnih podataka

Molimo Vas da pažljivo pročitate slijedeće informacije, kako biste se detaljnije informirali o našem načinu prikupljanja, obrade i korištenju osobnih podataka. Pristupanjem na naše stranice Internet trgovina profesionalno-fotografiranje.com i korištenjem istih potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim navedenim uvjetima i pravilima o povjerljivosti podataka i načinu korištenja. U slučaju da se ne slažete s ovim uvjetima, molimo Vas da napustite i ne koristite stranice Profesionalno-fotografiranje.com.
Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo zbog izdavanja ponude prilikom upita te dostavu, naplatu i reklamaciju naših usluga. Adresu elektronske pošte i broj telefona koje unesete prilikom izvršenja narudžbe koristiti ćemo za slanje administrativnih obavijesti vezanih za ispunjenje naših obveza. Za razliku od administrativnih, možemo Vam slati i promotivne poruke, no isključivo uz Vašu suglasnost.

Vaši osobni podaci dostupni su na uvid našim djelatnicima za potrebe izvršenja Vaših narudžbi, našim partnerima za realizaciju Vaših narudžbi, npr. isporuka poslanih proizvoda te izrada ponude i za slanje promotivnih ponuda i informacija o proizvodima. Napominjemo da će se Vaši osobni podaci u svrhu promocije naših proizvoda koristiti samo u slučaju Vašeg izričitog pristanka. Vaši osobni podaci neće se koristiti ni u kakve druge svrhe osim gore navedenih.

Rasa d.o.o. je sukladno čl. 18a Zakona o zaštiti osobnih podataka (“Narodne novine” br. 106/12) imenovao službenika za zaštitu osobnih podataka. Sukladno tome, za sva pitanja u vezi sa zaštitom i korištenjem Vaših osobnih podataka možete se obratiti službeniku za zaštitu osobnih podataka Sara Kekić na telefon 042/444-424 ili na e-mail sara@profesionalno-fotografiranje.com

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Naša web stranica koristi se kolačićima (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanje podataka o vašim narudžbama. Nastavkom pregleda web stranice profesionalno-fotografiranje.com slažete se sa korištenjem kolačića. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih prateći upute u ovoj Obavijesti o kolačićima, kako se kolačići s ove web stranice ne bi mogli poslati na vaš uređaj.

ODGOVORNOST ZA MATERIJALNE NEDOSTATKE

Rasa d.o.o. ne odgovara za materijalne nedostatke poslanih stvari koje su subjekt fotografiranja, ukoliko je takve stvari sa nedostatkom primila od naručioca ili kurirske službe. Rasa d.o.o. djelomično je odgovorna za stvari koje su predmet fotografiranja jer je naručitelj upoznat sa činjenicom da prilikom rukovanja predmetima može doći do nenamjernog oštećivanja, te je o tome pismeno obaviješten. Rasa d.o.o. će pri povratu robu temeljito pregledati, napraviti zapisnik stanja koje je roba imala u trenutku prijelaza rizika na naručitelja, osim ako se radi o nedostacima koji su u trenutku sklapanja ugovora bili poznati naručitelju ili mu nisu mogli ostati nepoznati.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 ZZP, Internet stranica fotografiranje-proizvoda.com (Rasa d.o.o.) vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz usluge šaljete na e-mail: info@profesionalno-fotografiranje. Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Naručitelj je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi naručitelj već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Naručitelj je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Postavke kolačića

Neophodni

To su kolačići koji vam omogućavaju pregledavanje i korištenje web-stranice, kao i pristupanje sigurnim mjestima. Bez njih je nemoguće registrirati se i prijaviti se za korištenje neke usluge. Ovi kolačići ne prikupljaju korisnikove podatke za korištenje u marketinške svrhe ili za praćenje mjesta koja je korisnik posjetio na internetu.

Marketinški servisi

Kako bi lakše mogli komunicirati s Vama

Facebook messenger, Live chat, Mailer Lite

Analitički servisi

Kako bi mjerili učinkovitost funkcionalnosti naše web stranice

Google tag manager, Google analytics, Facebook pixel, Hotjar

Ostali