Fotografija proizvoda u studiu

Osnovna fotografija svakog proizvoda
Studijsko fotografiranje proizvoda

Fotografija proizvoda

 

Osnova svake online trgovine, svakog digitalno prezentiranog proizvoda – osnovni element Vaše online prezentacije – studijska fotografija proizvoda.

Bez dodatnih distrakcija, na bijeloj pozadini ili transparentna, fotografija koja prikazuje proizvod u ispravnoj perspektivi, boji sa varijacijama (nekoliko kuteva sekundarne fotografije proizvoda, detalj). Osnovna fotografija proizvoda trebala bi biti sa prirodnom sjenom i refleksijom, odrađeno profesionalno osnovno retuširanje, usklađivanje boja i uklanjanje nedostataka. Takva vrsta fotografije je toliko tehnička da gotovo i nema “potpisa” ekspresije fotografa a zasigurno podiže potencijal konverzije prodaje Vašeg ecommerce proizvoda .

Ovakva vrsta fotografije proizvoda također je prikladna za print, oglašavanje, google shopping, FB shop, Instagram, kataloge i slično.

Fotografije proizvoda isporučujemo u formatu optimiziranom za upotrebu na online platformi i visoke rezolucije za print, oglašavanje i marketing.

 


 

PROVJERITE NAŠE OSTALE USLUGE

PROČITAJTE BLOGOVE i informirajte se o novostima iz svijeta fotografije proizvoda i marketinga ili jednostavno uživajte u besplatnim alatima i radionicama koje nudimo kroz naše blogove.

JAVITE NAM SE! Zatražite besplatnu analizu Vaših foto/video/marketing materijala.

 

Postavke kolačića

Neophodni

To su kolačići koji vam omogućavaju pregledavanje i korištenje web-stranice, kao i pristupanje sigurnim mjestima. Bez njih je nemoguće registrirati se i prijaviti se za korištenje neke usluge. Ovi kolačići ne prikupljaju korisnikove podatke za korištenje u marketinške svrhe ili za praćenje mjesta koja je korisnik posjetio na internetu.

Marketinški servisi

Kako bi lakše mogli komunicirati s Vama

Facebook messenger, Live chat, Mailer Lite

Analitički servisi

Kako bi mjerili učinkovitost funkcionalnosti naše web stranice

Google tag manager, Google analytics, Facebook pixel, Hotjar

Ostali