25 godina iskustva u digitalnom marketingu...

- radi na tome kako se Vi prezentirate -

Kreativnost. Originalnost. Inovativnost. Dosljednost.

Naša misija u potpunosti je usmjerena da koristeći stečena znanja, analitičko razmišljanje i uz kreativno-umjetničku notu fokusirano pružimo najbolju moguću razinu usluge klijentu.

Profesionalnom pozadinom smo “šareni” i to nam je ujedno i najveća kompetitivna prednost.

Team koji će brinuti da svaka Vaša fotografija izgleda epski okupio se iz raznih niša i vertikalnih pozicija digitalnog marketinga i e-commerce-a. Na taj način dobivamo više razina razmišljanja i pristupanja projektima što na kraju uvijek rezultira zadovoljnim klijentom.

Uz fotografe tu se nalaze UX specijalist, e-commerce stručnjak, projekt menadžerica, grafički dizajner, i mnogi vanjski suradnici kako bi mogli prihvatiti projekte svih razmjera.

Ono što cijeli team prati kroz njihove karijere je iznimna kreativnost, inovativnost u pristupu poslu i tvrdoglava disciplina.

25
Godine iskustva
60
Zadovoljnih klijenata
70000
Kliknutih fotografija
120000
Svjetlosnih lumena u studiu
Fotografiranje proizvoda leće

Studio i oprema

 

U više od 140 kvadratnih metara koje smo posvetili fotografiranju proizvoda nalazi se nekoliko setova za razne tipove fotografija.

Neke od zanimljivosti su također da kada “raspalimo” sav arsenal stalne rasvjete prostor zasvjetli sa otprilike 120 tisuća lumena. Stalna rasvjeta omogućuje nam kontrolu nad parametrima prilikom fotografiranja, dok je svaki njen dio modularan i može se lako transformirati u nama željene oblike. Zanimljivost je i da naši difuzijski materijali ukupno imaju 45 metara kvadratnih, sve kako bi osigurali da se Vaš proizvod fotografira u idealnim uvjetima.

Na raspolaganju Vam stoje setovi za fotografiranje proizvoda većih dimenzija do čak 2x2x2 metra i 360° platforme od gotovo 1.5 metara.

Sama fotografska oprema nešto je što je češće podložno promjenama i poboljšanjima, trenutno radimo sa Nikon DSLR D serije platformama, objektivima prikladnim za fotografiranje proizvoda, makro fotografije ali i širokokutnim za objekte. Letimo sa DJI dronovima, dok su sve navedene platforme sposobne odraditi odlične 4K snimke.

Prilikom fotografiranja ne koristimo mobitele i foto softbox šatore 😉

Rasa d.o.o.
Društvo s ograničenom odgovornošću registrirano na trgovačkom sudu u Varaždinu
Temeljni kapital: 20000 kn
OIB: 81805653058
Sjedište:
S. Mlinarića 31
40323 Prelog
Ispostava/studio:
Kukuljevićeva 28
42000 Varaždin

Kontakt: info@fotografiranje-proizvoda.com
Mob: 095 13 13 013