Makro fotografija, fotografije struktura ili tekstura

mislite na detalje!
Makro fotografija proizvoda na kojoj se može vidjeti struktura tkanja tkanine

Fotografije detalja, struktura ili tekstura (makro fotografija)

 

Naš je studio, oprema i kadar potpuno opremljen da prikažemo i one najfinije detalje proizvoda kao što je primjerice tekstura tkanine, carbon uzorak ili nešto treće.

Iako kod standardne fotografije proizvoda dobivate i proizvod i detalje makro fotografije ide korak dalje i prikazuje vizualno primamljive sitnice koje mogu biti jezičac prevage kod odluke kupca o kupovini proizvoda. Može prikazati kvalitetu materijala, može se koristiti u dizajnu Vaše web trgovine, pozadina u katalogu, primjena makro fotografije je jako široka, vaš će dizajner sigurno biti sretan dobije li takav ekstenzivan set fotografija koje može koristiti u dizajnu.

Makro fotografija je super zoom, namjenjena da probudi dodatne osjećaje kod kupaca, potakne sjećanja i poveća intenciju kupovine. Ima vrlo mali raspon fokusa pa je sama fotografija na prvi pogled vrlo impresivna.

Makro fotografija
Koristeći tehniku makro fotografije istaknite i najfinije detalje, poput kvalitete šava.

 


 

PROVJERITE NAŠE OSTALE USLUGE

PROČITAJTE BLOGOVE i informirajte se o novostima iz svijeta fotografije proizvoda i marketinga ili jednostavno uživajte u besplatnim alatima i radionicama koje nudimo kroz naše blogove.

JAVITE NAM SE! Zatražite besplatnu analizu Vaših foto/video/marketing materijala.