Lifestyle fotografija sa fotomodelom

Lifestyle fotografija

 

Iako možda na prvu možete pomisliti da je slična grupnoj fotografiji, lifestyle fotografija zapravo je jedan sasvim drugi svemir.

Kod lifestyle fotografije mogu se kombinirati razni proizvodi koji kod kupca potiču osjećaj te savršene kombinacije baš TIH proizvoda iz Vaše ponude uz popratne rekvizite koji su u kompoziciji korišteni da bi se uprizorilo svakodnevno uobičajno korištenje proizvoda.

Lifestyle fotografija u većini slučajeva zahtjeva angažman foto modela, koji će za Vaše potrebe primjerice odjenuti odjevni predmet koji prodajete, nakit, torbicu i sve tako savršeno ukomponirano naše će digitalno oko evidentirati, sa samo jednim ciljem, uspješnijim upsale-om.

Model i fotografija proizvoda “u akciji” nije uvijek potrebna, kod lifestyle fotografije radi se na tome da se skupina proizvoda prikaže na način koji čini cjelinu i kompoziciju navodeći kupca za kupi više od onog što je planirao. Tako se po lifestyle fotografijom može smatrati vozilo u dinamičnom okruženju, tanjur sa priborom za jelo na savršeno serviranom stolu uz svijećnjak, stolnjak i ubrus koje eto, igrom slučaja, baš sve imate u ponudi.

Lifestyle fotografije postaju sve popularnije češćom integracijom insta shopa ili novijih shopping sustava koji su u mogućnosti iskoristiti “hot spot” pa time na jednoj kompoziciji ponuditi više proizvoda i njihovih varijacija.

Savršena za upsale i branding, posebice ostavlja utisak na kupca jer se vrlo lako poistovjeti sa stilom i ostvaruje dodatnu povezanost sa Vašim brandom.

 

Lifestyle fotografija grupe proizvooda
Kada se skupina proizvoda grupira na način na koji bi se uobičajno koristili proizvodi, sa određenim stilom, govorimo o lifestyle fotografiji

 


 

PROVJERITE NAŠE OSTALE USLUGE

PROČITAJTE BLOGOVE i informirajte se o novostima iz svijeta fotografije proizvoda i marketinga ili jednostavno uživajte u besplatnim alatima i radionicama koje nudimo kroz naše blogove.

JAVITE NAM SE! Zatražite besplatnu analizu Vaših foto/video/marketing materijala.