Hero fotografija proizvoda ili usluge

Namijenjena da opčini klijenta
Hero fotografija proizvoda

HERO fotografija proizvoda

 

Ne, nije usluga iz Marvela i DC-a… već usluga koja Vaš proizvod prikazuje u prikladnoj kompoziciji sa ambalažom, pozadinom i scenografijom idealnom za marketinške kampanje, bannere, društvene mreže ili blogove.

Hero fotografija Vaš proizvod prikazuje na poseban, dramatičan način, koristeći kombinacije svjetla, rekvizita i pozadina. Cijelokupan dojam ove vrste fotografije proizvoda dodatno se pojačava u post-produkcijskim radnjama. Namijenjena je kako bi kod kupca pobudila posebno naglašene osjećaje koji direktno utječu na odluku o kupovini.

Hero fotografija također može biti i fotografija prostora ili modela koji potencijalnom kupcu prikazuju koji su benefiti tog poslovnog odnosa ili proizvoda ukoliko se odluče za kupovinu.

Hero fotografija mora biti dovoljna da bez dodatnih objašnjenja prikazuje proizvod ili uslugu, pomaže kupcima pojmiti proizvod ili uslugu i na kraju, mora biti autentična.

Mi za Vas nabavljamo rekvizite, pozadine, dok se poseban tim bavi kompozicijom u kojoj se Vaš proizvod prikazuje sa onim posebnim WOW elementom.

 


 

PROVJERITE NAŠE OSTALE USLUGE

PROČITAJTE BLOGOVE i informirajte se o novostima iz svijeta fotografije proizvoda i marketinga ili jednostavno uživajte u besplatnim alatima i radionicama koje nudimo kroz naše blogove.

JAVITE NAM SE! Zatražite besplatnu analizu Vaših foto/video/marketing materijala.

 

Postavke kolačića

Neophodni

To su kolačići koji vam omogućavaju pregledavanje i korištenje web-stranice, kao i pristupanje sigurnim mjestima. Bez njih je nemoguće registrirati se i prijaviti se za korištenje neke usluge. Ovi kolačići ne prikupljaju korisnikove podatke za korištenje u marketinške svrhe ili za praćenje mjesta koja je korisnik posjetio na internetu.

Marketinški servisi

Kako bi lakše mogli komunicirati s Vama

Facebook messenger, Live chat, Mailer Lite

Analitički servisi

Kako bi mjerili učinkovitost funkcionalnosti naše web stranice

Google tag manager, Google analytics, Facebook pixel, Hotjar

Ostali