Grupna fotografija proizvoda

Snaga je u kompoziciji
Grupna fotografija proizvoda

Grupna fotografija osnovna

 

Imate kozmetičku liniju proizvoda? Sezonske proizvode? Pivovaru ili destileriju? Sigurno ćete u jednom trenutku poželjeti da se Vaša linija proizvoda prikaže na jednoj fotografiji kako bi obogatila dizajn Vaše web trgovine ili postala naslovnica poznatog časopisa.

Grupne fotografije proizvoda baš kao i pojedinačne u osnovnoj varijanti dolaze bijeloj pozadini sa prirodnom sjenom i refleksijom. Odrađeno je profesionalno osnovno retuširanje, usklađivanje boja i uklanjanje nedostataka. Grupna fotografija karakteristična je po tome da se na jednoj fotografiji nalazi više proizvoda koji su srodni po namjeni ili prikazuju dio Vašeg asortimana. Prema uobičajnoj namjeni ovakve se fotografije koriste kao fotografije kategorije proizvoda, na bannerima i slično.

Kod grupne fotografije najčešće se fotografira kolekcija proizvoda koji imaju nešto zajedničko kao na primjer kremica, gel i sapun Jesen/Zima sa mirisom svježe ubranog amazonskog egzotičnog cvjeća. Ili set proizvoda za unutarnju dezinfekciju za muškarce, ona inovativna rakija u pet varijanti za sve prigode, od poslovnih sastanaka do gledanja raznih press konferencija.

Grupna fotografija se sigurno može napraviti od nekog seta Vašeg asortimana, a mi smo tu da je aranžiramo da pogodi kupca direktno u centar za odlučivanje!

 


 

PROVJERITE NAŠE OSTALE USLUGE

PROČITAJTE BLOGOVE i informirajte se o novostima iz svijeta fotografije proizvoda i marketinga ili jednostavno uživajte u besplatnim alatima i radionicama koje nudimo kroz naše blogove.

JAVITE NAM SE! Zatražite besplatnu analizu Vaših foto/video/marketing materijala.