Kad bi mogli zamrznuti vrijeme

i tako prikazati proizvod
Dramatična fotografija proizvoda zamrznuta u vremenu

Fotografija zamrznuta u vremenu / dramatična fotografija

 

Najčešća primjena ovakve fotografije dolazi u kombinacijama sa tekućinama, dimom ili bilo kakvim pokretom dok je intencija totalni i apsolutni kul wow moment kod kupca.

Kupci formiraju svoj prvi dojam unutar 50 milisekundi!!! To baš i nije puno vremena da zgrabite njihovu pažnju, no uz ovakvu vrstu fotografije to je itekako moguće. Ona objedinjuje vještinu fotografa, vještinu scenografa i vještinu dizajnera u post produkciji jer upravo ovakva fotografija zgrabi pažnju kupca i ne pušta je. Često ovakve fotografije izgledaju kao da prkose zakonima fizike, ili uhvate baš onaj trenutak kada se spajaju dvije tekućine, kada objekt naoko lebdi. Ovakva je fotografija proizvoda pravi marketinški adut i sigurno će impresionirati Vaše kupce i klijente.

I ne, nije “rezervirana” samo za visoko etablirane brandove. Vaš brand je itekako važan, i vama i nama.

 


 

PROVJERITE NAŠE OSTALE USLUGE

PROČITAJTE BLOGOVE i informirajte se o novostima iz svijeta fotografije proizvoda i marketinga ili jednostavno uživajte u besplatnim alatima i radionicama koje nudimo kroz naše blogove.

JAVITE NAM SE! Zatražite besplatnu analizu Vaših foto/video/marketing materijala.

 

Postavke kolačića

Neophodni

To su kolačići koji vam omogućavaju pregledavanje i korištenje web-stranice, kao i pristupanje sigurnim mjestima. Bez njih je nemoguće registrirati se i prijaviti se za korištenje neke usluge. Ovi kolačići ne prikupljaju korisnikove podatke za korištenje u marketinške svrhe ili za praćenje mjesta koja je korisnik posjetio na internetu.

Marketinški servisi

Kako bi lakše mogli komunicirati s Vama

Facebook messenger, Live chat, Mailer Lite

Analitički servisi

Kako bi mjerili učinkovitost funkcionalnosti naše web stranice

Google tag manager, Google analytics, Facebook pixel, Hotjar

Ostali