Poigrajte se logikom kupaca

kroz specijalne efekte
Poigrajte se logikom kupaca i dobili ste njihovu pažnju

Manipulirana fotografija

 

Poigrajte se logikom kupaca i dobili ste njihovu pažnju!

Još jedan od načina za impresionirati kupce, nakon što fotografiramo Vaš proizvod, u post produkciji radimo foto manipulacije koje će i onog okorjelog starog shoppera ostaviti zakucanog u fotelju, gledajući ovakvu fotografiju.

Ovdje je cilj stvoriti nešto potpuno zapanjujuće, gotovo na rubu nemogućeg ili nešto što prkosi zakonima fizike, konvencionalnog načina prikazivanja proizvoda. Fotografija proizvoda uz post produkciju foto manipulacije savršena je kao oglasni materijal, jumbo plakat, banner.

 


 

PROVJERITE NAŠE OSTALE USLUGE

PROČITAJTE BLOGOVE i informirajte se o novostima iz svijeta fotografije proizvoda i marketinga ili jednostavno uživajte u besplatnim alatima i radionicama koje nudimo kroz naše blogove.

JAVITE NAM SE! Zatražite besplatnu analizu Vaših foto/video/marketing materijala.

 

Postavke kolačića

Neophodni

To su kolačići koji vam omogućavaju pregledavanje i korištenje web-stranice, kao i pristupanje sigurnim mjestima. Bez njih je nemoguće registrirati se i prijaviti se za korištenje neke usluge. Ovi kolačići ne prikupljaju korisnikove podatke za korištenje u marketinške svrhe ili za praćenje mjesta koja je korisnik posjetio na internetu.

Marketinški servisi

Kako bi lakše mogli komunicirati s Vama

Facebook messenger, Live chat, Mailer Lite

Analitički servisi

Kako bi mjerili učinkovitost funkcionalnosti naše web stranice

Google tag manager, Google analytics, Facebook pixel, Hotjar

Ostali