360° fotografija budućnosti događa se danas

i nije rezervirana samo za najbogatije
360 fotografija za svakog

360° fotografija

 

I baš ovdje kada ste pomislili, pa ovo i nije baš za nas. 360 fotografija je zasigurno budućnost online prodaje i želite se što prije ukrcati na taj vlak.

360 fotografije omogućavaju Vašim kupcima da vide proizvod sa svih strana, baš kao što bi to bili u mogućnosti vidjeti i u klasičnoj trgovini.

Iako možda ne toliko smatrana “must have”-om, 360 fotografija može djelovati na kupca iz više aspekata, jedan od njih je kredibilitet, razina uloženog truda da se baš tako prikaže proizvod, onaj jako skup ili onaj jako jeftin, no dali ste maksimum da ga prikažete na virtualno savršen način. Već ste tu u prednosti pred konkurencijom.

Kod nas kapaciteti za 360 fotografiju nisu limitirani na bočicu šampona, već to može biti i frižider, osoba, a turntable rig može podnjeti stotine kilograma i nekoliko kubičnih metara što znači veće dimenzije proizvoda su također dobrodošle.

 


 

PROVJERITE NAŠE OSTALE USLUGE

PROČITAJTE BLOGOVE i informirajte se o novostima iz svijeta fotografije proizvoda i marketinga ili jednostavno uživajte u besplatnim alatima i radionicama koje nudimo kroz naše blogove.

JAVITE NAM SE! Zatražite besplatnu analizu Vaših foto/video/marketing materijala.

 

 

360° sekvencirani gif
360° sekvencirani gif proizvoda. Kod standardne 360 fotografije moguće je kontrolirati smjer kretanja, pauzirati, zumirati i sl.

Postavke kolačića

Neophodni

To su kolačići koji vam omogućavaju pregledavanje i korištenje web-stranice, kao i pristupanje sigurnim mjestima. Bez njih je nemoguće registrirati se i prijaviti se za korištenje neke usluge. Ovi kolačići ne prikupljaju korisnikove podatke za korištenje u marketinške svrhe ili za praćenje mjesta koja je korisnik posjetio na internetu.

Marketinški servisi

Kako bi lakše mogli komunicirati s Vama

Facebook messenger, Live chat, Mailer Lite

Analitički servisi

Kako bi mjerili učinkovitost funkcionalnosti naše web stranice

Google tag manager, Google analytics, Facebook pixel, Hotjar

Ostali